Szóbelihez (régebbi tételek)

Újdonság: mostantól elő lehet fizetni a teljes emelt szóbelis anyagomra, infókért picit görgess lejjebb!

Az évek során nagyon sok érettségizett diákot megkérdeztem, hogy ők mit húztak a szóbeli vizsgán "A" és "C" tételnek. Ezeket a régebben húzott éles tételeket összegyűjtöttem és sok saját ötlettel kiegészítettem. Tanács: Az "A" tételeket szerintem felesleges kidolgozni, mert vagy ugyanazt, vagy hasonlót fogtok húzni, de iszonyatosan nagy munka lenne és hát lényegében a szóbeli vizsga anyaga az írásbeli vizsga anyagával egyezik meg. A "C" tételekkel már más a helyzet, én azokat a helyetekben kidolgoznám (én ki is dolgoztam, erről infóért görgess lejjebb). Sikeres szóbeli vizsgát!

"A" tételötletek


"C" tételötletek

Minden évben szervezek egy olyan két alkalmas szemináriumi órát, amely csakis kifejezetten a szóbeli vizsga "A" és "C" részére készít Ha érdekel a lehetőség, akkor ide kattintva tudod csekkolni az aktuális infókat!

A teljes szóbelis anyagomra elő is lehet fizetni. Az előfizetés díja 3000 Ft egy hónapra, és a következőkhöz kapsz hozzáférést:

  • az általam összeírt több, mint 100 "A" tételötlethez
  • az általam összeírt több, mint 200 "C" altételötlethez és azok általam írt, kidolgozott megoldásaihoz
  • Összesen 4 különböző szóbelis szemináriumi óra videóanyagához. Az egyes szemináriumi alkalmakon bemutattam a szóbeli "A" és "C" részét és pontozását, kidolgoztam néhány "A" tételt, hogy lássátok, hogy hogyan is érdemes őket kidolgozni a vizsgán a maximális pont érdekében. Néhány "A" tételt fel is mondtam, hogy lássátok, hogy hogyan célszerű felelni és mire figyeljetek felelés közben, valamint számos nehezebb "C" altételt megoldottam (szándékosan olyanokat választottam, amelyek vagy cselesek vagy problémát szoktak okozni).

Előfizetni az oktatási felületemen keresztül lehet. Ezt IDE kattintva éred el!