Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

Számomra (Lénárt Gergely egyéni vállalkozó) mindig is kiemelten fontos volt a nálam tanulók és a szolgáltatásaim iránt érdeklődők személyes adatainak védelme.

Szeretném Önt arról biztosítani, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálam. Adatkezelés célja kizárólag a képzésekről, szolgáltatásokról való tájékoztatás, kapcsolattartás, számlaadás. Kizárólag olyan adatot kezelek, amit Ön előzetesen egy képzésre vagy szolgáltatásra való jelentkezéskor megadott.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtök és kezelek.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tárolom.

Harmadik félnek személyes adatokat csak az érintett hozzájárulásával adok át.

Bármikor felvilágosítást adok Önnek az Önről tárolt adatokról, és az adatok törlését a jogszabályban meghatározottak szerint kérheti az elérhetőségeimen.

Tekintettel tehát az Európai Uniós szabályozás (GDPR) betartására, még a jelentkezések elküldése előtt hozzájárulását kell kérnem ahhoz, hogy adatait kezeljem.

TÁJÉKOZTATÁS A KURZUSAIMAT (magán-,szóbeli felkészítő, szemináriumi és kísérleti óráim stb...) ÉRINTŐ ADATKEZELÉSRŐL

Ezúton szeretném tájékoztatni Önt, hogyan használom fel az adatait a képzési dokumentáció, kapcsolattartás céljából.

Az adatkezelés célja: információ küldése az érdeklődők számára a nálam elérhető képzésekről.

Az adatkezelés jogalapja: a regisztráló személy egyértelmű beleegyezése.

Az adatkezelés ténye: kapcsolattartás, képzésekről szóló információ küldése, pénzügyi adminisztráció (számla kiállítása)

Adatkezelő személye: Lénárt Gergely egyéni vállalkozó, pénzügyi folyamatok lebonyolításában résztvevő személy (könyvelő)