2023 őszi vizsgára felkészítő kurzus

BETELT, így már kérlek ne jelentkezz!

2023 októberi vizsgára felkészítő nyári kurzus

Kedves Kémiások! (ha érdekel a kurzus, akkor kérlek, olvasd el figyelmesen a leírást, köszi)

A korábbi évekhez hasonlóan, ha van elég érdeklődő, akkor idén nyáron is szervezek az októberi vizsgára felkészítő online kurzust.

A kurzus július 9 vasárnap fog kezdődni és heti két-három alkalommal, egészen az írásbeli vizsgáig fog tartani (összesen 90 tanóra, 28 alkalom, alkalmanként 3-4 tanóra hosszan). A pontos dátumokról bővebben a menetrend nevű pdf fileban olvashatsz.

Mivel a legtöbb diáknak a vizsga számolási részével akad főként problémája, ezért a felkészítőn nagyon részletesen végig fogjuk venni minden számolási témakör minden típuspéldáját és régebbi érettségi feladatokat is fogunk megoldani (tehát teljesen elölről kezdjük a számolásokat, hogy mindenkinek azons esélye legyen). Az elméleti részt nem fogjuk ilyen részletességgel átnézni, azonban az órára jelentkezők megkapják az általam írt tankönyvet a hozzá tartozó gyakorló feladatsorral együtt. Az elméleti részt fel fogom nektek osztani, otthon kell majd tanulnotok a tankönyvemből, de természetesen bármikor, bármit kérdezhettek az órán (szívesen válaszolok, hiszen ez a felkészítő óra lényege), illetve minden nagyobb témakör lezárása után 1-1 alkalmat rá fogunk arra szánni, hogy az átismételt elméleti anyagot régebbi érettségi feladatokon keresztül együtt gyakoroljuk. Ha valakinek ez esetleg nem elég, akkor lesz lehetőség Zombori Martin kollégánál elméleti ismétlő órákon részt venni. Erről bővebb infókat Martin honlapján találtok ide kattintva!

Miből fogtok tanulni?

A kurzus során csak saját anyagból fogok dolgozni, azaz az elméletet az általam írt tankönyv és a hozzá tartozó gyakorló feladatsor által tudjátok majd elsajátítani. A számolás esetén pedig a nagyon részletesen kidolgozott számolási példatáramból fogunk feladatokat megoldani (házi is abból lesz). Az elméleti gyakorló feladatsor és számolási példatár a saját feladataim mellett tartalmazza 2006-2023 közötti régebbi érettségi feladatsorok összes feladatát (a számolás részletesen ki is van dolgozva), azaz, aki becsülettel mindent megcsinál, az egyben minden régebbi érettségi feladatot is megcsinált.

Milyen hosszú a kurzus és van-e lehetőség visszanézni bármikor?

A felkészítő 28 alkalmas lesz, alkalmanként 3-4 tanórás egy kb 15 perces (vagy két 10 perces) szünettel, azaz összesen 90 tanóra (ha néha szükséges, mert pl.: sok a kérdés, akkor tovább fogom tartani az órát, ez számomra nem gond). Ebből a 28 alkalomból az első hat alkalom ingyenesen látogatható, azok számára akik ezt előre jelzik (mert a felvételi pontoktól függ a részvétele stb...). Minden alkalmat videóra fogok venni, hogy bármikor újra vissza tudjátok nézni, illetve ha valaki valami oknál fogva nem tud jönni az órára, akkor az se kerüljön hátrányba.

Mikor kezdődik a kurzus és milyen lesz az időbeosztás?

A felkészítő órák július 9-én fognak elkezdődni (alásd fentebb, menetrend) és egészen az októberi írásbeli vizsgáig fognak tartani.

Hogyan tanítod a kémiát és milyen felületen keresztül fogunk tanulni?

Én igyekszem a lehető legrészletesebben és logikusabban elmagyarázni a feladatokat. Türelmes vagyok, tehát bátran kérdezhettek, sőt szeretem is ha kérdeznek. A volt tanítványaim véleményeit rólam itt találod. Ha belenézel a YouTube csatornámba, akkor kaphatsz egy korrekt képet az oktatási stílusomról. A legjobb azonban, ha eljössz az első pár ingyenes alkalomra és megtapasztalod magad az óráim hangulatait. Az órákat zoom felületen keresztül fogom megtartani.

Bele lehet ingyenesen tekinteni a teljes írott anyagodba illetve a tavalyi kurzus videóanyagába?

Természetesen, sőt ragaszkodom is hozzá. Nem szeretek zsákbamacskát árulni, mert az senkinek sem lenne jó. Szerintem csakis úgy tudod biztosan eldönteni, hogy az általam kínált lehetőség neked való-e vagy sem, ha megengedem, hogy belenézz a teljes tananyagomba, illetve a tavalyi évfolyam videóanyagába, hogy egy pontos képet kapj, hogy miből és hogyan fogsz tanulni. A jelentkezés után mindenkinek küldök a betekintési lehetőségről egy mailt!

Mennyibe kerül, hogyan lehet befizetni és mit tartalmaz az ár?

A 90 tanóra a kidolgozott anyagaimmal együtt összesen 63000 Ft (700 Ft/tanóra). Aki teljesen biztos a jelentkezésében és július 2-ig befizet, annak 63000 helyett 54000 Ft (600/tanóra). Fizetni majd utalással lehet és a befizetett összegről természetesen adok számlát. Az ár tartalmazza:

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Ha jelentkezés előtt felmerülne bármilyen kérdésed, akkor keress bátran a lenart.gergely.mk@gmail.com mail címen vagy a 06305995636 telefonszámon.

Ha biológiából is keresel hasonló lehetőséget, akkor keresd bátran Bene Roland kollégámat (rolandbene@gmail.com, 06707039788, honlapja itt)