Őszi vizsgára felkészítő nyári tanfolyam

2024 októberi vizsgára felkészítő nyári kurzus

Kedves Kémiások! (ha érdekel a kurzus, akkor kérlek, olvasd el figyelmesen a leírást, köszi)

A korábbi évekhez hasonlóan, ha van elég érdeklődő, akkor idén nyáron is szervezünk Zombori Martin kollégámmal és jó barátommal az októberi vizsgára felkészítő online kurzust.

Idén két lehetőséget tudunk felajánlani:

Első lehetőség:

Zombori Martin szervezésében 2024 július 8-án indul egy 80 tanórás, a feladatmegoldásra és a típuspéldák gyakorlására fókuszáló online felkészítő kurzus. Ez a tanfolyam a komplett elméleti és számolási anyagot felöleli és rendszerezi. A kurzusára jelentkezők az őszi vizsga végéig hozzáférést kapnak a teljes írott anyagomhoz (tankönyv és a hozzá tartozó feladatsor, valamint a részletesen kidolgozott számolási példatáram) és a 160 tanórás felkészítőm videóanyagához is. Ebből az anyagból akár önmagadtól is fel tudnál készülni, de erről bővebb infók a második lehetőségnél mindjárt. Martin felkészítőjéről részletesebben a honlapján tudsz olvasni és ott is tudsz rá jelentkezni. Ha Martin által kínált lehetőség érdekel, akkor katt ide! :-) 

Második lehetőség:

Az elmúlt 5 évben azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan ugyan jelentkeznek online felkészítőkre, de valójában az egyes alkalmakra nem járnak be max csupán akkor, amikor kérdésük van. Számos olyan diákot megkérdeztem, akik ugyan jelentkeztek a felkészítőimre, de nem jártak be az óráimra csakis akkor, amikor kérdésük volt, hogy miért nem járnak órára? Mindenkinek (szerencsére) egyöntetűen az volt a válasza, hogy az óráimról készült felvételekből is teljes mértékben fel lehet készülni így számukra hatékonyabb, ha nem jönnek be az élő alkalmakra.

Ezért idéntől lehet azzal a lehetőséggel is élni, hogy csupán hozzáférést kértek a teljes írott és videóanyagomhoz (természetesen lényegesen olcsóbban, mintha bejárnál). Ez a következőket tartalmazza:

  • Tankönyv és a hozzá tartozó kb. 350 oldalnyi gyakorló feladatsort. A gyakorló feladatok tartalmazzák az összes régebbi érettségi példát jelenleg 2006-2023 között, de hamarosan bővítem a 2024 májusi feladatokkal is! 
  • Részletesen kidolgozott számolási példatáramat. A számolási példatár szintén tartalmazza az általam írt feladatok mellett az összes régebbi érettségi példát is témakörökre lebontva és minden egyes feladatot részletesen kidolgozva
  • Dolgozataimat az önellenőrzés végett
  • Néhány hasznos kiegészítő anyagomat, pl.: a szervetlen vegyületek hétköznapi neveit egy listába gyűjtve stb...
  • A nyáron indult és májusra felkészítő tanfolyamom videóanyagát. Itt elég részletesen végig veszem az elméleti és számolási anyagot.

Azoknak, akik ezt a második lehetőséget választják, készíteni fogok egy ütemtervet (heti lebontásban) arról, hogy hogyan kéne haladni annak érdekében, hogy az őszi vizsgáig mindent át tudjatok nézni és ki tudjatok gyakorolni.

A hozzáférés mellé havonta legalább egy (de igény esetén akár lehet kettő is) konzultációs alkalmat is fel fogok a jelentkezők számára ajánlani. Ezek a konzultációs alkalmak csakis akkor akkor lesznek megtartva, ha valakinek van kérdése.

A hozzáférést alapvetően július 1-től december 1-ig lehet kérni (ha valaki hamarabb el szeretné kezdeni a felkészülést, akkor azt jelezze és megkaphatja korábban az anyagot).

A hozzáférés díja az ütemtervvel és a konzultációs lehetőséggel együtt havonta 6000 Ft, azaz összesen az öt hónapra 30000 Ft. Ennek a díját csakis előre, egy összegben lehet rendezni utalással legkésőbb június végéig. Az utalási adatokat majd a jelentkezőknek küldöm ki mailben és természetesen minden befizetett összegről számlát fogtok kapni! Az egy összegű befizetés alól csakis azok lehetnek kivételek, akiknek a felvételi ponthatároktól függ, hogy szükségük lesz-e a hozzáférésre vagy sem. Ezt a jelentkezési űrlapon előre kell jeleznetek és a Ti esetetekben június végéig csak egy hónapot (6000 Ft) lesz szükséges rendezni és ha továbbra is igényt tartotok az anyagra, akkor július végéig a hátralévő 4 hónapot (24000 Ft).

A jelentkezőknek a befizetés előtt lesz lehetősége belenézni ingyenesen a teljes anyagba, ugyanis szerintem úgy tiszta és becsületes, ha látjátok előre, hogy pontosan mire fogtok befizetni. Ha valaki az ingyenes betekintés után bármi oknál fogva úgy dönt, hogy mégsem kéri az anyagomhoz a hozzáférést, akkor természetesen nem fog semmivel tartozni!

Ha az első lehetőség érdekel, akkor keresd fel Martin honlapját, ha viszont a második, akkor kérlek a lenti űrlapot töltsd ki a jelentkezés céljából!

Ha bármi kérdésetek lenne, akkor keressetek bátran (lenart.gergely.mk@gmail.com, 06305995636)

Ha biológiából is keresel hasonló lehetőséget, akkor keresd bátran Bene Roland kollégámat (rolandbene@gmail.com, 06707039788, honlapja itt)