Májusi vizsgára felkészítő kurzus

Jelenleg nem lehet a kurzusra jelentkezni, mert betelt! Ilyen felkészítő legközelebb 2023 szeptemberében indul (2024-es májusi vizsgára)!

2023 májusi vizsgára felkészítő (teljes körű) kurzus

Az idei tanévben is tartok (októbertől kezdődően) a májusi vizsgára felkészítő tanfolyamot. A kurzuson teljesen elölről kezdem az anyagot (elméletet és számolást is) ugyanis aki még nem tanult kémiát, annak ez eszenciális, aki meg igen, annál szeretném, ha az esetleges hiányosságok, lyukak, fekete foltok pótolva lennének. Mindenképpen a fő célom, hogy mindenki egyenlő eséllyel és a megfelelő, alapos tudással menjen a vizsgára.

Miből fogtok tanulni?

A kurzus során csak saját anyagból fogok dolgozni, azaz az elméletet az általam írt tankönyv és a hozzá tartozó gyakorló feladatsor által fogjuk tanulni. A számolás esetén pedig a nagyon részletesen kidolgozott számolási példatáramból fogunk feladatokat megoldani (házi is ezekből lesz). Az elméleti gyakorló feladatsor és számolási példatár a saját feladataim mellett tartalmazza 2006-2022 közötti régebbi érettségi feladatsorok összes feladatát (a számolás részletesen ki is van dolgozva, de nézd meg), azaz, aki becsülettel mindent megcsinál, az egyben minden régebbi érettségi feladatot is megcsinált (és ez elég fontos a sikeres vizsga érdekében).

Milyen hosszú a kurzus és van-e lehetőség visszanézni bármikor?

A felkészítő alapból 25 alkalmas lesz, alkalmanként 4 tanóra (de ha szükséges, akkor a tavalyhoz hasonlóan idén is lesz 2-3 plusz alkalom, hogy minél alaposabban, minél több érettségi példát meg tudjunk a vizsga közeledtével oldani, illetve mindenképpen szeretnék minden kérdésetekre választ adni) egy kb 15 perces szünettel, azaz összesen kb. 100-110 tanóra (hivatalosan 100, de ugye a plusz alkalmak miatt ez több lehet, aminek felétek NEM LESZ plusz anyagi vonzalma, tehát grátiszként kapjátok a plusz órákat). Minden alkalmat videóra fogok venni, hogy a vizsgáig bármikor, újra vissza tudjátok nézni, illetve ha valaki valami oknál fogva nem tud jönni órára, akkor az se kerüljön hátrányba.

Mikor kezdődik a kurzus és milyen lesz az időbeosztás?

A felkészítő órák október elején fognak elkezdődni (október 6 csütörtök, és egészen a májusi írásbeli vizsgáig fognak tartani, kb. május 7-8). Az egyes alkalmak csütörtökönként lesznek (pár csütörtök kivételével a vizsgáig szinte az összesen) délután 17 órától (vagy 17 15, ezt megszavazzuk)

Hogyan tanítod a kémiát és milyen felületen keresztül fogunk tanulni?

Én igyekszem a lehető legrészletesebben és logikusabban elmagyarázni az elméletet és a számolási feladatokat. Türelmes vagyok, tehát bátran kérdezhettek, sőt szeretem is ha kérdeznek. A volt tanítványaim véleményeit rólam itt találod. Ha belenézel a YouTube csatornámba, akkor kaphatsz egy korrekt képet az oktatási stílusomról. Ha nagyon bizonytalan vagy, és ez megkönnyítené a döntésedet, akkor bátran keress meg mailen keresztül (lenart.gergely.mk@gmail.com) és szívesen adok egy hetes hozzáférést a tavalyi órák teljes anyagához,

Mennyibe kerül, hogyan lehet befizetni és mit tartalmaz az ár?

A 100 tanóra a kidolgozott anyagaimmal együtt összesen 75000 Ft (750 Ft/tanóra). Aki teljesen biztos a jelentkezésében és szeptember 20-ig befizet, annak 75000 helyett 65000 Ft (650/tanóra). Az ár tartalmazza:

Ha bármi kérdésetek lenne, vagy szeretnétek a jelentkezés előtt pár napig belenézni a teljes anyagomba és a tavalyi kurzus teljes videóanyagába, hogy megbizonyosodjatok, hogy nektek való ez a felkészítési lehetőség vagy sem, akkor keressetek fel bátran (a telefonszámom az oldal alján vagy e-mail: lenart.gergely.mk@gmail.com) és igyekszem mielőbb válaszolni!

Várlak Titeket szeretettel!