Májusi vizsgára felkészítő kurzus

Mostantól lehet előzetesen jelentkezni a 2024 májusi vizsgára felkészítő online kurzusomra. 

2024 májusi írásbeli vizsgára felkészítő kurzus

Az idei tanévben is tartok a májusi vizsgára felkészítő tanfolyamot. A kurzuson teljesen elölről kezdem az anyagot (elméletet és számolást is) ugyanis aki még nem tanult kémiát, annak ez eszenciális, aki meg igen, annál szeretném, ha az esetleges hiányosságok, lyukak, fekete foltok pótolva lennének. Mindenképpen a fő célom, hogy mindenki egyenlő eséllyel és a megfelelő, alapos tudással menjen a vizsgára.

Miből fogtok tanulni?

A kurzus során csak saját anyagból fogok dolgozni, azaz az elméletet az általam írt tankönyv és a hozzá tartozó gyakorló feladatsor által fogjuk tanulni. A számolás esetén pedig a nagyon részletesen kidolgozott számolási példatáramból fogunk feladatokat megoldani (házi is ezekből lesz). Az elméleti gyakorló feladatsor és számolási példatár a saját feladataim mellett tartalmazza 2006-2022 (ez bővülni fog a 2023-mas feladatokkal) közötti régebbi érettségi feladatsorok összes feladatát (a számolás részletesen ki is van dolgozva, de nézd meg), azaz, aki becsülettel mindent megcsinál, az egyben minden régebbi érettségi feladatot is megcsinált (és ez elég fontos a sikeres vizsga érdekében). 

Fontos, hogy az anyagomat a nyár folyamán (a kurzus kezdése előtt) hozzáigazítom az új, 2024-től érvényes követelményrendszerhez, hogy azt tanuld, ami tényleg vizsgára kell (magyarul frissítem az anyagomat az új követelményrendszer alapján).

Milyen hosszú a kurzus és van-e lehetőség visszanézni bármikor?

Erről hamarosan írok... Kis türelmet kérek!

Mikor kezdődik a kurzus és milyen lesz az időbeosztás?

Szeptemberben kezdődik, de erről hamarosan írok... Kis türelmet kérek!

Hogyan tanítod a kémiát és milyen felületen keresztül fogunk tanulni?

Én igyekszem a lehető legrészletesebben és logikusabban elmagyarázni az elméletet és a számolási feladatokat. Türelmes vagyok, tehát bátran kérdezhettek, sőt szeretem is ha kérdeznek. A volt tanítványaim véleményeit rólam itt találod. Ha belenézel a YouTube csatornámba, akkor kaphatsz egy korrekt képet az oktatási stílusomról. Ha nagyon bizonytalan vagy, és ez megkönnyítené a döntésedet, akkor bátran keress meg mailen keresztül (lenart.gergely.mk@gmail.com) és szívesen adok egy hetes hozzáférést a tavalyi órák teljes anyagához,

Mennyibe kerül, hogyan lehet befizetni és mit tartalmaz az ár?

Az árról és a befizetésről hamarosan írok... Kis türelmet kérek! Az ár tartalmazza:

Ha bármi kérdésetek lenne, vagy szeretnétek a jelentkezés előtt pár napig belenézni a teljes anyagomba és az idei/tavalyi kurzus teljes videóanyagába, hogy megbizonyosodjatok, hogy nektek való ez a felkészítési lehetőség vagy sem, akkor keressetek fel bátran (a telefonszámom az oldal alján vagy e-mail: lenart.gergely.mk@gmail.com) és igyekszem mielőbb válaszolni! 

Amint minden, eddig kimaradt részlet tisztázódik (várhatóan június környékén) természetesen megosztom veletek is! Addig is az űrlap kitöltésével tudtok előzetesen jelentkezni. Az előzetes jelentkezés bármikor visszamondható!

Várlak Titeket szeretettel!