Lépj velem kapcsolatba

Ha magánórával kapcsolatban érdeklődsz, akkor várom a jelentkezésedet mailben, telefonon vagy az alábbi jelentkezési űrlap kitöltése által. Nálam alap, hogy minden leendő magántanítványnak tartok egy rövid és ingyenes próbaórát. Ennek az az oka, hogy lássa, hogy hogyan oktatok, hogy megismerjen, és hogy el tudja dönteni a leendő diákom, hogy szimpatikus vagyok-e, illetve tetszik-e a tanítási módszerem, ugyanis ez egy nagyon fontos tényezője a sikeres közös munkának. 

Szoktak érdeklődni, hogy vállalok-e kisebb létszámú magáncsoportot. A válasz igen, de csak 2-3 főset olyan diákokkal, akik nagyjából azonos szinten vannak és jó kapcsolatot tudnak egymással kialakítani. Ez esetben természetesen az óradíj kisebb.

Azzal kapcsolatban is szoktak érdeklődni, hogy rendes, egész tanévben tartó normál csoportos felkészítő kurzust tartok-e. A válasz igen, de nem én szervezem. A Magister oldalán keresztül tudsz erre jelentkezni, a jelentkezésed során mindenképp tüntesd fel, hogy hozzám szeretnél járni és akkor hozzám osztanak be.

Jelenleg májustól tudok fogadni új magántanítványt

E-mail:

lenart.gergely.mk@gmail.com

Telefonszám:

+36305995636

Saját YouTube csatornám:

Kémia és biológia (Soós Noémi) érettségizőket segítő facebook csoportunk: