Emelt biológia

Tapasztalatom szerint az emelt kémia felkészítőre jelentkező diákok körülbelül 99%-a emelt biológiából is szeretne sikeres érettségit tennit ezért én nagyon fontosnak tartom, hogy tudjak magam mellé biológiából is emberileg és szakmailag is kiváló és megbízható kollégákat ajánlani. 

Íme két kollégám akikben teljes mértékben megbízom, szívből tudom őket ajánlani! Ha bármelyikük lehetősége érdekel, akkor keresd fel őket bátran (nyugodtan hivatkozz rám). 

Ezen kívül kifejezetten magánórára is tudok bioszost ajánlani (ha az érdekel, akkor írj nekem és küldöm a neveket, elérhetőségeket)

Soós Noémi (biológus, biológia tanár) (mail: s.noemi.tea@gmail.com)

Szeptembertől, hétköznap munkaidőben (tehát annak aki sulis ez az időpont nem jó) fog elindítani egy kis létszámú magáncsoportot. További részletekért írj neki mailt bátran és nyugodtan hivatkozz rám!Kaposi Katalin (orvos)  (mail: md.kaposi@gmail.com)

Ő hozzám hasonlóan már júliusi kezdéssel kb. 15 fős (+/- néhány fő) magáncsoportokat fog indítani (2024 május vizsgára felkészítő). Igázából nagyon hasonló lesz nála is minden (felkészítő menete, gyakorlatorientált és interaktív órák, diákok haladásának nyomonkövetése, óradíj stb...), mint nálam a kémia magáncsoportos felkészítő esetén (kvázi ő lesz a nyáron induló kémia magáncsoportos óráim bioszos párja).

Ha nagyon hasonló lehetőség érdekel, mint amit én kínálok a magáncsoportos felkészítő esetén, akkor keresd bátran Katit mailen keresztül és megoszt veled minden további részletet (nyugodtan hivatkozz nála is rám)!