Jelentkezés kísérletre

A kísérletek a kémia egyik legszebb és legélvezhetőbb része, azonban sajnos a legtöbb iskolában ezt nagyon elhanyagolják. Ez szomorú. Egyrészt, mert így a kémiai folyamatokat, a kémia szépségét nem látják és tapasztalják a diákok és így könnyen beskatulyázzák ezt a tárgyat a magolós kategóriába.  Másrészt a kísérletek által könnyebben tanulhatóvá válnak az anyagok fizikai jellemzői és a reakciók. Harmadrészt a szóbeli vizsga részét képzi.

Az érdeklődőknek minden évben szervezek kísérleti órát. Az óra gerincét az emelt szinten elvégzendő kísérletek adják. Emellett igyekszem még pár érdekesebb kísérletet is belevinni az órába, hogy élményben minél gazdagabban menjetek haza. 

Az emelt szinten előforduló kísérletek listáját a vizsgához menüpontban találod. 


JELENLEG NEM LEHET KÍSÉRLETI ÓRÁRA JELENTKEZNI, ÍGY KÉRLEK NE JELENTKEZZ. ÁPRILISRA ÉS MÁJUSRA TERVEZEK ÚJABB ALKALMAKAT SZERVEZNI, MAJD FIGYELD KÉRLEK A HONLAPOMAT! KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSEDET!


Kedves Diákok!

Mostantól lehet jelentkezni a 2021 májusi vizsgára készítő kísérleti órára. Az órákat még bőven az írásbeli vizsga előtti időpontokra szervezem meg, ugyanis ezek a kísérletek nem csak a szóbelire, de az írásbeli vizsgára is hasznosak, fontosak (sőt). Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudsz. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha biztosan szeretnél jönni, hogy ne vedd el más elől a lehetőséget! Köszönöm!

A jelentkezés előtt mindenképp olvasd el a mellékelt pdf filet:

BŐVEBB INFÓK HAMAROSAN