Részletesen kidolgozott érettségi feladatok

Az írásbeli vizsgára való sikeres felkészülés egyik kulcslépése a régebbi érettségi feladatsorok végigcsinálás, hibák kijavítása és megértése.

Nem minden számolási feladat megy egyből elsőre és ez teljesen normális is így. Tapasztalatom szerint azonban óriási gondot jelent a diákok otthoni felkészülése során az, hogy megértsék a hivatalosan közzétett megoldókulcsokból a számolási példák menetét, miértjeit (nem beszélve arról, hogy a nagyon értékes idő is megy mire talán rájövünk, hogy mit is szerettek volna).

Segítség és időhatékonyság gyanánt a 2006 október-2020 október régebbi vizsga feladatsorok összes számolási feladatát 10 témakörben felosztva részletesen magyarázva kidolgoztam, ez összesen 155 db számolási feladatot jelent.

A kidolgozott feladatokat a magántanítványaim számára ingyenesen közzéteszem. 

Ha azonban nem vagy a magántanítványom, akkor egy jelképesebb összeg, 5000 Ft-ért (kb 33 Ft/feladat) cserébe Te is hozzáférhetsz a kidolgozott feladatokhoz 100 napra a következő linken keresztül:

https://lenartchem.thinkific.com 

A link a Thinkificen lévő fiókomhoz fog vezetni, ahol egy egyszerű regisztráció majd fizetés után a fizetéstől számítva 100 napon át tudod megtekinteni az oldalon keresztül a kidolgozott érettségi példákat (mind a 155 db-ot). 

A mellékelt pdf fileokban megtekintheted, hogy pontosan mely feladatokat és hogyan dolgoztam ki, hogy lásd miért fizetsz.

Ha bármi kérdésed lenne, keress fel bátran a lenart.gergely.mk@gmail.com mail címen.

A kurzusaimra és az egyéb szolgáltatásaimra való jelentkezéssel elfogadod a honlapon közzétett adatkezelési szabályzatot. Erről bővebben itt olvashatsz.