Részletesen kidolgozott érettségi feladatok

Ha érdekelnek a kidolgozott érettségi feladatok, akkor kérlek olvasd végig figyelmesen az alábbi tájékoztatót (kiváltképp, ha a számolási példatáramat már megvásároltad)

Az írásbeli vizsgára való sikeres felkészülés egyik kulcslépése a régebbi érettségi feladatsorok végigcsinálása, hibák kijavítása és megértése.

Nem minden számolási feladat megy egyből elsőre és ez teljesen normális is így. Tapasztalatom szerint azonban óriási gondot jelent a diákok otthoni felkészülése során az, hogy megértsék a hivatalosan közzétett megoldókulcsokból a számolási példák menetét, miértjeit (nem beszélve arról, hogy a nagyon értékes idő is megy mire talán rájövünk, hogy mit is szerettek volna).

Segítség és időhatékonyság gyanánt a 2006 októberétől kezdődő régebbi vizsga feladatsorok összes számolási feladatát 10 témakörben felosztva, részletesen magyarázva kidolgoztam. Ez összesen több, mint 160 db számolási feladatot jelent.

A kidolgozott feladatokat a magántanítványaim számára ingyenesen közzéteszem. 

Ha azonban nem vagy a magántanítványom, akkor egy kisebb összeg, 2500 Ft-ért cserébe Te is hozzáférhetsz a kidolgozott feladatokhoz 1 hónapig (31 nap) a következő linken keresztül:

https://lenartchem.thinkific.com 

A link a Thinkificen lévő fiókomhoz fog vezetni, ahol egy egyszerű regisztráció majd fizetés után a fizetéstől számítva 31 napon át tudod megtekinteni az oldalon keresztül a kidolgozott érettségi példákat. Bónuszként a hatékonyabb és a sikeresebb készülés érdekében  megkapod 2005-2021 (update 2022-es példákkal hamarosan) közötti összes elmélethez tartozó régebbi érettségi feladatot is témakörönként szétosztva.

A számolási példatáram tartalmazza ezeket az érettségi példákat (természetesen kidolgozva), így, ha már a példatárat megvásároltad, szerintem ezt már felesleges! :-) 

A mellékelt pdf fileokban megtekintheted, hogy pontosan mely feladatokat és hogyan dolgoztam ki, hogy lásd miért fizetsz.

Ha bármi kérdésed lenne, keress fel bátran a lenart.gergely.mk@gmail.com mail címen.

A kurzusaimra és az egyéb szolgáltatásaimra való jelentkezéssel elfogadod a honlapon közzétett adatkezelési szabályzatot. Erről bővebben itt olvashatsz.